Országos Kéktúra
HEYJOE ORSZÁGOS KÉKTÚRA KVÍZJÁTÉKASzeretnék egy nagyon élvezetes játékot bemutatni neked, Kedves Olvasóm! Heyjoe, aki egy elkötelezett kéktúrázó, viszont a programozáshoz is kíválóan ért, kitalált egy nagyon szórakoztató és ötletes fényképes játékot az Országos Kéktúráról! Minden fordulóban tíz képet kapsz, melyek az Országos Kéktúra különféle pontjain készültek. A feladatod az, hogy egy térképre kattintva jelöld meg azt a pontot, ahol a kép készülhetett! Természetesen az elért pontszámot az fogja meghatározni, hogy milyen pontossággal jelölted meg a helyet. A térkép éppen ezért nagyítható, hogy a pontos helyet be lehessen jelölni. Az igazi telitalálathoz nem a fotózott téma helyét kell eltalálnod, hanem azt, hogy a kép szó szerint mely pontról készülhetett!

A játéknak három nehézségi fokozata van.

Tehát játékra fel! Próbáld ki, Kedves Olvasóm, mennyire ismered a hazádat, és ezen belül mennyire ismered az Országos Kéktúra útvonalát, látnivalóit!

Heyjoe azonban nem csak ezt a játékot hozta létre az oldalán, hanem elkészítette a kéktúra szakasznyilvántartót is! A nyilvántartóba történő regisztrációt követően minden kéktúrázó bejelölheti ott az általa megtett kéktúra szakaszokat, ezt aztán táblázatos formában is, illetve térképen megjelenítve is megnézheti. Természetesen a regisztrált felhasználó láthatják egymás teljesítésének állását is, továbbá lekérhető egy olyan kis kép (ikon) is, amit megoszthatunk mással is a közösségi média felületein. Az én kis ikonjaim a honlap Országos Kéktúráról, Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúráról és Alföldi Kéktúráról szóló fejezeteinek eleján láthatóak. Tehát, ha szeretnéd használni a szakasznyilvántartót, akkor regisztráljál az oldalon!

Heyjoe oldala túratervezésre is alkalmas, egy térképes alkalmazást megnyitva kijelölheted a kívánt túraszakaszt (egyszerűen csak bökj a kurzorra a szakasz elejére és végére), aztán a magyníló kis ablakban láthatod a kijelölt szakasz hosszát, emelkedését, süllyedését, illetve egy kis ábrán a szakasz szintmetszetét is. A térkép jobb felső sarkában található kis menü ikonra kattintva egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehetsz: bekapcsolhatod a kiszállási pontokat, a kéktúra pecsétek helyeit, de van lehetőség a tűzgyújtási tilalom helyeinek és az erdőlátogatási korlátozásoknak a megtekintésére is!
A tárhelyszolgáltató neve: Port Kft.
A tárhelyszolgáltató címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
A tárhelyszolgáltató e-mail címe: info@webtar.hu
A honlap szerkesztőjének neve: Horváth Béla
A honlap szerkesztőjének e-mail címe: horvabe1959@gmail.com
   
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap adatainak használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.
Creative Commons Licenc Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Kérem, olvassa el a honlap Cookie Policy-jét! Fontos információkat tartalmaz!