Országos Kéktúra


ALMENÜ: Fényképalbumok


ORSZÁGOS KÉKTÚRA FÉNYKÉPALBUMOK
Bodajk - Szárliget: A Vértesen keresztül

Egy tájegységen belül a fényképek nagyjából napi túrabeosztás szerint vannak csoportosítva. A bélyeg-képek bármelyikére mozgatva a kurzort hamarosan megjelenik a betöltendő kép címe. A bélyeg-képre kattintva megnyílik a túranap fényképalbuma annál a képnél, amire kattintottál. Ezután a képek között görgetéssel, a napi túrák albumai között pedig az alul-felül lévő lévő nyilak segítségével tudsz lépegetni. A túranap fényképalbumában egy fényképre kattintva megnyitható annak az 1280 X 960 pixel nagyságú nagyfelbontású változata.

Ebben a tájegységi albumban jelenleg 133 fénykép található.

Jó szórakozást!
Bodajki séta

Bodajk - Szoborpark a kőfejtőben Bodajk - Kilátás a falura a kőfejtőtől Bodajk - Kilátás a Mór-árokra a kőfejtőtől Bodajk - A Kőfejtőtől a Kálvária is látható Bodajk - Kápolna a Kálvária aljában Bodajk - Kapaszkodás a kálvária stációi mentén Bodajk - Kilátás a Kálváriáról Bodajk - A Kálvária 1. Bodajk - A Kálvária 2. Bodajk - A Hochburg-Lamberg kastély 1. Bodajk - A Hochburg-Lamberg kastély 2. Bodajk - A zarándoktemplom Bodajk - A községháza Bodajk - A gyógyfürdő tava 1. Bodajk - A gyógyfürdő tava 2.


Bodajk - Gánt

Bodajk - Kéktúra pecsételőhely a Csókakő vasúti megállóban Bodajk - Kőkereszt a vasúti kereszteződében Kilátás a Vértesre Bodajk bekötőútjáról Visszatekintés Bodajkra 81-es útról Csókakő bekötőútján Csókakő és a Vértes oldala Csókakő - A Vadász vendéglő Csókakő - Úton a templom felé Csókakő - Római katolikus templom Csókakő - Szent Donát szobor a templom előtt Csókakő - A várhegy tövében állunk Csókakő - A vár látképe télen Csókakő - Folyamatosan zajlik a vár renoválása 1. Csókakő - Folyamatosan zajlik a vár renoválása 2. Csókakő - Kilátás a falura a várból 1. Csókakő - Kilátás a falura a várból 2. Csókakő - Kilátás a falura a várból 3. Kapaszkodás a Vár-völgyben a fennsík felé 1. Kapaszkodás a Vár-völgyben a fennsík felé 2. A Vár-völgyben télen Útjelző tábla a Határnyiladék végén Nyiladékok földútjain 1. Nyiladékok földútjain 2. Nyiladékok földútjain télen 1. Nyiladékok földútjain télen 2. A Hajdúvári vadászháznál Az Antal-árok földútján Az Antal-árok földútján télen Földúton Gánt felé Az Antal-árok útjának és Kápolnapuszta útjának elágazása A Gánti-barlang sziklája Feltűnik Gánt a távolban Bauxitbánya Gánt határában Gánt - Kitelepítési és Bauxitbányászati emlékhely 1. Gánt - Kitelepítési és Bauxitbányászati emlékhely 2. Gánt - Kitelepítési és Bauxitbányászati emlékhely 3. Gánt - Kilátás az emlékhelyről Gánt - A volt Vértes vendéglő a kéktúra pecsételőhely Gánt - Gránás turistaház Gánt - Forrás a faluközpontban Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum, külszíni fejtés Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum 1. Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum 2. Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum 3. Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum 4. Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum 5. Gánt, Bányatelep - Bauxitbányászati Múzeum 6.


Gánt - Várgesztes

Földúton Gántról vissza a fennsíkra Visszatekintés a mezőkről Gántra A Pap-völgy keréknyomain 1. A Pap-völgy keréknyomain 2. A Pap-völgy keréknyomain 3. Mindeszentpusztán - A pecsételőhely Mindeszentpusztán - A turistaház épülete Mindeszentpusztán - Sátorozás a turistaház udvarán A Ciklámen-völgyben A Som-hegy oldalában 1. A Som-hegy oldalában 2. Kilátás Oroszlány felé a magaslesről A Csáki vár völgyében 1. A Csáki vár völgyében 2. A Batonna-hegyen 1. A Batonna-hegyen 2. Kőhányáspuszta - A turistaház épülete Kőhányáspuszta - Az Esterházy kápolna Kőhányáspuszta - Az Esterházy kápolna télen A Cseresznyefa-hajtás völgyében Az Űző-hegy bükkösében Gesztesvár alulról fényképezve Gesztesvár - A vár meredek feljáróútján Gesztesvár - Megérkezés a várhoz Gesztesvár - A várudvaron Gesztesvár - A vendéglő belülről Gesztesvár - Kilátás a várfalakról 1. Gesztesvár - Kilátás a várfalakról 2. Gesztesvár - Kilátás a várfalakról 3. Úton Gesztesvártól Várgesztesre Mária kegyhely az út melletti domboldalban Kilátás a kegyhelytől az útra Várgesztes - Vadásztanya kocsma, pecsételőhely


Várgesztes - Szárliget, vasútállomás

Várgesztes - A római katolikus templom kívülről Várgesztes - A római katolikus templom belülről 1. Várgesztes - A római katolikus templom belülről 2. Várgesztes - A római katolikus templom belülről 3. Várgesztes - A polgármesteri hivatal épülete Várgesztes - Kilátás a Csónakázótótól a Zsigmond-kőre Zsigmond-kő - Letekintés a Lófő-völgyre Zsigmond-kő - Kilátás a Várgesztesi Villaparkra Zsigmond-kő - Kilátás Várgesztesre 1. Zsigmond-kő - Kilátás Várgesztesre 2. Zsigmond-kő - Kilátás Várgesztesre 3. A Mátyás-kútnál 1. A Mátyás-kútnál 2. A Mátyás-kútnál 3. A Szarvas-kútnál A Zsidó-hegy oldalában Muflonok a Zsidó-hegy oldalában A Rockenbauer Pál emlékfa Vitányvár romjainál 1. Vitányvár romjainál 2. Vitányvár romjainál 3. Kilátás Vitányvár falairól A Körtvélyespusztai öreg temető 1. A Körtvélyespusztai öreg temető 2. A Körtvélyespusztai öreg temető 3. A Mária-szakadékban 1. A Mária-szakadékban 2. A Mária-szakadékban 3. A Mária-szakadékban 4. A Csákányospusztai turistaház 1. A Csákányospusztai turistaház 2. Öreg fa Csákányospusztán A Birkacsárda épülete Kilátás a mezőkről a Gerecsére Szárliget - Megérkezés a faluba Szárliget - Római katolikus templom Szárliget - A fatelep székelykapuja Szárliget - A vasútállomás a kéktúra pecsételőhely
A tárhelyszolgáltató neve: Port Kft.
A tárhelyszolgáltató címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
A tárhelyszolgáltató e-mail címe: info@webtar.hu
A honlap szerkesztőjének neve: Horváth Béla
A honlap szerkesztőjének e-mail címe: horvabe1959@gmail.com
   
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap adatainak használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.
Creative Commons Licenc Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Kérem, olvassa el a honlap Cookie Policy-jét! Fontos információkat tartalmaz!