Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra
A DUNAZUG 300 KERÉKPÁROS JELVÉNYSZERŐ KÖRTÚRA TÚRALEÍRÁSAI

Többen jeleztétek, hogy letöltenétek a túraleírásokat, de a formátumuk nem éppen nyomtatóbarát a háttér, a fényképek és egyéb ikonok miatt. Ezért a túraleírások alján a Word ikonjára kattintva letölthetőek a túraleírások eredeti forrásszövegei Microsoft Word „.doc” formátumban!Tartalom cimkék
Pomáz - Honalapítási emlékmű

A Lánchídtól Szentendréig

A Lánchíd budai hídfőjétől indulva Hűvösvölgyen keresztül kell áttekerni Solymárra. Pilisvörösváron keresztül érkezünk Pilisszántóra, a falu után megmásszuk a Pilis gerincét és leereszkedünk Pilisszentkeresztre. Innen legurulunk a hosszú lejtőn Pomázra, aztán egy kisforgalmú úton érkezünk Szentendrére, túránk végpontjára.
Nagy-Villám - Kilátótorony a hegytetőn

Szentendrétől Esztergomig

Szentendréről indulva erdőgazdasági aszfaltúton tekerünk át Pilisszentlászlóra, majd innen tovább Visegrádig. Felkapaszkodunk a Panoráma úton a várig, onnan pedig a Nagy-Villámra. Visegrádra visszatérve a Duna partján tekerünk Pilismarótig, aztán megint erdei úton tovább Pilisszentlélekre. Végül országúton gurulunk le Esztergomba.
A Gerecse dombtetői között

Esztergomtól Tatáig

Esztergomból továbbindulva rövid kitérőt teszünk Klastrompusztára, majd a Pilist magunk mögött hagyva Tinnyére vezet az utunk. Sárisápon és Péliföldszentkereszten keresztül Nyergesújfalunál érjük el a Dunát. A 10-es főúton tekerünk egy hosszabb szakaszt, majd letérve róla Dunaszentmiklóson és Szomódon keresztül érkezünk meg Tatára.
A János-hegyen álló Erzsébet kilátó

Tatáról vissza a Lánchídhoz

Tatáról a Gerecse dombja között folytatjuk az utunkat, Agostyánon, Vértestolnán, Tarjánon és Bajnán áttekerve hagyjuk csak magunk mögött a dombokat és érkezünk meg Zsámbékra. Innen továbbindulva Biatorbányon és Pátyon keresztül érjük el Budakeszit, felkapaszkodunk a János-hegyre, végül pedig pedig legurulunk a Lánchídhoz.


A tárhelyszolgáltató neve: Port Kft.
A tárhelyszolgáltató címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
A tárhelyszolgáltató e-mail címe: info@webtar.hu
A honlap szerkesztőjének neve: Horváth Béla
A honlap szerkesztőjének e-mail címe: horvabe@freemail.hu
   
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap adatainak használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.
Creative Commons Licenc Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Kérem, olvassa el a honlap Cookie Policy-jét! Fontos információkat tartalmaz!