Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra
A DUNAZUG 300 KERÉKPÁROS JELVÉNYSZERŐ KÖRTÚRA KIÍRÁSA
(A kiírás a túramozgalom igazolófüzetéből lett változtatás nélkül átemelve)

A Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra jelvénye

A Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra jelvénye

A túra kiírója
Tóth Péter
e-mail: ketkerek.par@freemail.hu, jelvenyszerzok@freeweb.hu, honlap: http://jelvenyszerzok.goliatka.hu/dunazug/index.html

A túra célja
A túrakerékpározás megszerettetése, népszerüsítése, megismertetni a résztvevőkkel a Dunazug-hegység nevezetességeit, természeti szépségét.

A túra időpontja
Nincs időkorlát, folyamatosan végigjárható, szakaszokra bontható, bármelyik irányba teljesíthető.

A túra útvonala
Az igazolófüzetben térképvázlat és útvonalleírás (kilométerekkel, szintekkel) található. A sorszámozott igazolófüzetet a túra kiírójánál, a fenti címen lehet igényelni, ára 500 Ft, mely összeg a jelvény árát is tartalmazza. A túra csak kerékpárral teljesíthető!

A túra igazolása
A túra bejárása során az igazolófüzetben vastag-dőlt betűvel szedett településeken kell bélyegezni, a dátum feltüntetésével. Az igazoló bélyeg lehet TKM bélyeg, vendéglátó-ipari egység bélyegzője, vasútállomás, közintézmény, posta, bármely vállalkozó bélyegzője, stb. Minden esetben a település neve szerepelnie kell a bélyegzésen (kivéve TKM bélyegzést, ott a múzeum száma kötelező). Néhány helyen kötelező bélyegző helyeket jelöltünk meg. A túra teljes teljesítéséhez a megjelölt helyeken fényképet illetve szövegrészleteket kell lejegyezni. Csoportos túrázás esetén is egyénileg kell bélyegeztetni. Bármely irányba teljesíthető, megszakítható, túraszakaszokra bontható. Megszakítás esetén a megszakítás helyén és az újrakezdés helyén is bélyegezni kell, s a dátumot föl kell tüntetni.

Elbírálás
A túra befejezésekor az igazolófüzetet és a fényképeket a fenti címre való eljuttatást követően - válaszboríték biztosításával! - elbírálják és a jelvényt odaítéljük. (A fényképek e-mailben is elküldhetőek!)

Egyéb feltételek
Közlekedés szigorúan a KRESZ szabályai szerint! Csak sorszámozott, lepecsételt túrafüzetet fogadunk el!
A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt, a túra irányítója és ötletgazdái felé kártérítési igényt nem áll módunkban semmilyen címen sem kielégíteni.

A Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra igazolófüzete és jelvénye

A Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra igazolófüzete és jelvénye
A füzet már kissé megviselt, ugyanis a kép a túra befejezése után készült róla!


A tárhelyszolgáltató neve: Port Kft.
A tárhelyszolgáltató címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
A tárhelyszolgáltató e-mail címe: info@webtar.hu
A honlap szerkesztőjének neve: Horváth Béla
A honlap szerkesztőjének e-mail címe: horvabe1959@gmail.com
   
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap adatainak használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.
Creative Commons Licenc Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Kérem, olvassa el a honlap Cookie Policy-jét! Fontos információkat tartalmaz!