Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerző Körtúra
A DUNAZUG 300 KERÉKPÁROS JELVÉNYSZERŐ KÖRTÚRA SZINTMETSZETEA szintmetszet a turista GPS-emmel a bejárás folyamán készített trackek alapján készült. A saját felmérésem alapján 325,84 km-t tekertem az útvonalon a kiírás szerinti 330,5 km helyett, de az utolsó részen az Istenhegyi úton ereszkedtem vissza Budapest központjába, mert egy nyári zápor után a Diósárok utca vízátfolyásos aszfaltcsíkját túl meredeknek és veszélyesnek találtam. Ezáltal 1330 méterrel rövidebb úton értem vissza a Lánchíd budai hídfőjéhez, mint ami a kiírásban szerepel. A maradék 3330 méter eltérés, ami a teljes útvonal mintegy 1%-a, simán összejöhetett a mérési hibákból!

Az útvonal trackjének letöltése. A kmz kiterjesztésű fájlt a Google Earth programmal lehet megnyitni:

A track-fájl letöltése vagy megnyitásaA Dunazug 300 Kerékpáros Jelvényszerő Túramozgalom teljes útvonalának szintmetszeteA tárhelyszolgáltató neve: Port Kft.
A tárhelyszolgáltató címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
A tárhelyszolgáltató e-mail címe: info@webtar.hu
A honlap szerkesztőjének neve: Horváth Béla
A honlap szerkesztőjének e-mail címe: horvabe1959@gmail.com
   
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A honlap adatainak használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.
Creative Commons Licenc Creative Commons license: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Kérem, olvassa el a honlap Cookie Policy-jét! Fontos információkat tartalmaz!