Mi újság a honlapon?

Elsősorban a törzslátogatók kedvéért létrehoztam ezt az információs blokkot. Itt fordított időrendben a Dél-dunántúli Kéktúra bejárásával kapcsolatos információkat láthatod, kedves Olvasó. Így nem kell a teljes oldalt végignézned, újdonságok után kutatva!

Praktikus dolog, nem? Persze most még csak kevés információ található rajta, de reméljük a lista gyorsan bővül majd!

Persze azért akkor is szívesen látunk, ha a legutóbbi látogatásod óta nincs frissítés...

 • 2014. december 22. Egyéb elfoglaltságok miatt csak mostanra tudtam elkészíteni az utolsó, novemberi DDK túrám leírásait. Már fel vannak töltve a Túraszakasz leírások fejezetébe.
 • 2014. november 12. A MECSEKNÁDASD ÉS SZEKSZÁRD KÖZÖTTI HÁROMNAPOS TÚRÁMMAL TEGNAP BEFEJEZTEM A MÁSODIK DÉL-DUNÁNTÚLI KÉKTÚRA TELJESÍTÉSEMET! AMINT LESZ EGY KIS IDŐM, ELKÉSZÍTEM A TÚRALEÍRÁSOKAT!
 • 2014. november 2. Elkészültek az október elejei mecseki túrám útvonalleírásai! Megtekinthetőek a Túraszakasz leírások fejezetében.
 • 2014. október 7. Újabb tájegységet jártam be a Dél-dunántúli Kéktúra teljesítésem során: szombaton reggel indultam neki a Mecseknek Abaliget vasútállomásról és hétfőn délben érkeztem meg a túra végén Mecseknádasdra. A túraleírásokat amint tudom, elkészítem majd!
 • 2014. szeptember 30. Régi lemaradást pótolva elkészítettem a Kaposmérő és Abaliget vasútállomás közötti, Belső Somogyon és a Zselicen átvezető túráim leírásait. Ezek már olvashatóak a Túraszakasz leírások fejezetében. Így most minden eddigi túrám leírása felkerült az oldalra!
 • 2014. szeptember 14. Folytattam a Dél-dunántúli Kéktúra bejárásomat: szeptember 6. és 9. között végigjártam a túra zselici szakaszát Kaposmérő és Abaliget vasútállomás között. A leírásokat amint tudom, elkészítem majd, bár tudom, hogy lemaradásban vagyok, hiszen még a Zalakomár és Kaposmérő közöttiek sincsenek készen.
 • 2014. augusztus 20. Régi lemaradást pótolva elkészítettem a Palin és Zalakomár közötti kétnapos túrám leírásait. Már olvashatóak ezek is a Dél-dunántúli Kéktúra túraszakaszok leírásai fejezetében!
 • 2014. augusztus 5. Egy háromnapos túrán bejártam a múltkori nagy esők miatt kimaradt Dél-dunántúli Kéktúra szakaszt Belső-Somogyban, Zalakomártól Kaposmérőig. A túraleírások készülnek majd, bár tudom, hogy még a múltkori túrám leírásaival is adós vagyok...
 • 2014. július 14. Régi elmaradásomat pótoltam a hétvégén, elkészültek ugyanis a júniusi Zalalövő és Palin közötti, a Göcsejen és a Zalai-dombság nyugati részén átvezető túrám leírásai. Már olvashatóak a Dél-dunántúli Kéktúra túraszakaszok leírásai fejezetében!
 • 2014. július 12. Egy csütörtöki-pénteki menettel bejártam a Dél-dunántúli Kéktúra Palin és Zalakomár közötti szakaszát. Nem egészen így terveztem, mentem volna még tovább Kaposmérőig, de a folyamatosan zuhogó eső és az ennek következtében kialakult sárviszonyok meghátrálásra kényszerítettek! Na, majd legközelebb!
 • 2014. június 9. Szerda és vasárnap között végigjártam a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra Göcsejen és a Zalai-dombság jó részén átvezető, Zalalövő és Palin (Nagykanizsa) közötti szakaszát. Így nagyjából a teljes táv felét végiggyalogoltam már!
 • 2014. május 25. Elkészültek a Dél-dunántúli Kéktúra május 8. és 11. között bejárt őrségi szakaszának leírásai. Már olvashatóak a DDK Túraszakasz leírások fejezetében.
 • 2014. május 12. Csütörtök és vasárnap között végigjártam a Dél-dunántúli Kéktúra Nádasd és Zalalövő közötti, az Őrségen átvezető szakaszát. A leírásokat, amint lesz rá időm, elkészítem majd!
 • 2014. április 21. A húsvéti hosszú hétvégén elkészítettem az április elejei Dél-dunántúli Kéktúra bejárásom Írott-kő és Nádasd közötti szakaszának túraleírásait. Ezek már olvashatóak a Túraszakaszok leírásai fejezetben!
 • 2014. április 7. Csütörtöktől vasárnapig négy nap alatt végigjártam a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra Írott-kő és Nádasd közötti szakaszát a Kőszegi-hegységben, az Alpokalján és a Kemenesháton. A leírásokat amint tudom, elkészítem majd! Tudom, hogy még a börzsönyi kéktúra szakaszok leírásaival is adós vagyok, de az ígéret nálam semmibe sem kerül! :-)
 • 2014. március. 10. Az elmúlt hetekben nagy változások zajlottak a honlap életében: új tárhelyre költözött és össze lett vonva az évek hosszú során létrejött háttértárral. Ennek nem szabadna látszódnia a honlapon, hiszen semelyik oldal elérési útvonala nem változott, az új tárhelyen a régivel azonos struktúrában vannak elhelyezve a korábban már megszokott fejezetek. DE! A háttértár fokozatos felszámolásával több ezer fénykép linkje változott meg, ezek mindegyikét megpróbáltam kijavítani, de eldugva maradhattak a régi tárhelyről behívott képek. A háttértár törlése után (ez március 25-én fog megtörténni) ezen képek helyett csak üres ablakok fognak megjelenni. Ha ilyet találsz majd, kedves Olvasóm, feltétlenül tájékoztass! Másrészt ha valaki a régi tárhelyről hívta be a honlap egy aloldalát, az ottani szolgáltató belepottyantott az oldalak elérési címébe (url kódjába) egy „keret.cgi?” tagot. Ha így lett elmentve a cím a Kedvencek/Könyvjelzők közé, akkor azok a linkek már nem működnek, csakis akkor, ha a fent említett tagot törlik az oldal elérési útvonalából! Szeretnék mindenkitől elnézést kérni a kényelmetlenségekért, de a javítások elvégzése után az aloldalakra vonatkozó minden korábbi kedvencnek/könyvjelzőnek működnie kell majd!
 • 2014. március 10. A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra oldalain felszámoltam az Országos Kéktúra oldallal meglévő párhuzamosságokat (a mindkét helyen méglévő azonos fejezeteket), csak a Rockenbaur Pálról szóló fejezetet hagytam meg. Ennyivel azt hiszem tartozom a nagy elődnek!
 • 2012. március 30. Befejeztem az utolsó még hiányzó fényképalbumot, a Nádasd és Írott-kő közötti Alpokalja albumot, így most már teljes a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra képtárainak sora! A nyolc oldalon összesen 966 darab fénykép található, valamennyi kommentárral! Kellemes időtöltést kívánok minden kedves Látogatónak a fényképalbumokhoz!
 • 2012. március 24. Elkészült a hetedik Dél-dunántúli Kéktúra album is, ami az őrségi ötnapos túrámon készült fényképeket tartalmazza. Az egyetlen még hiányzó albumot, az Alpokalja fényképalbumát még igyekszem ebben a hónapban elkészíteni! Kellemes időtöltést kívánok az eddigi albumokhoz!
 • 2012. március 2. Pár nap alatt elkészítettem a tényleg nyúlfarknyi göcseji fényképalbumot is, mostantól kezdve már az is megtekinthető. Már csak kettő van hátra: az Őrség és az Alpokalja albuma. Ha ilyen tempóban tudok haladni velük, remélem, még márciusban el fogok készülni az összessel!
 • 2012. február 21. Újabb Dél-dunántúli Kéktúra fényképalbum készült el: mostantól megtekinthető az ötödik album is, ami Zalakomártól Rádiházáig mutatja be a Zalai-dombságon átvezető túraszakaszt. Jó szórakozást hozzá!
 • 2012. február 15. Egy komolyabb tárhelybővítésnek köszönhetően folytatni tudom a helyhiány miatt régebben félbehagyott fényképalbumokat! A Dél-dunántúli Kéktúra albumainak láttam neki először, és a már meglévő Geresdi-dombság, Mecsek és Zselic után elérhető a Belső-Somogyban készült fényképalbum is! Úgy tervezem, hogy nagyjából két hetente tudok elkészíteni egy-egy új albumot, tehát májusra leszek készen a Dél-dunántúli Kéktúra összes albumával. Még hiányzik a Zalai-dombság, a Göcsej, az Őrség és az Alpokalja albuma.
 • 2010. szeptember 12. Elkészültek hosszú kihagyás után a háromnapos áprilisi, Nádasd - Írott-kő túra leírásinak html verziói is fényképekkel kiegészítve, már fel vannak töltve a honlapra.
 • 2010. május 31. Feltöltöttem a Dél-dunántúli Kéktúra panorámaképeinek oldalára az őrségi túrán, Magyarszombatfa felett készült körpanorámát és a Bozsok határából a Kőszegi-hegységről készített panorámaképet is.
 • 2010. május 31. Elkészítettem az utolsó, Nádasd és Írott-kő (Bozsok) között megtett túrák szintmetszeteit is, ezeket már a GPS-em adatait tartalmazzák, a korábbival megegyező formátumban, de sokkal pontosabb táv és szint értékekkel!
 • 2010. május 24. Régi hiányt pótolva feltöltöttem a tavalyi őrségi túra szintmetszeteit és Excel-ben már fenn vannak a befejező, Nádasd és Írott-kő közötti túra szintmetszetei is.
 • 2010. április 19. Elkészítettem a Nádasd - Írott-kő túra leírásait, már olvashatóak a Túraszakaszok leírásai fejezetben.
 • 2010. április 09. BEJÁRTAM A ROCKENBAUER PÁL DÉL-DUNÁNTÚLI KÉKTÚRA UTOLSÓ, MÉG HIÁNYZÓ SZAKASZÁT NÁDASD ÉS AZ ÍROTT-KŐ KÖZÖTT. Túraleírások hamarosan!
 • 2009. október 18. Feltöltöttem a őrségi túra leírásainak html verzióit is a honlapra
 • 2009. október 11. Végre elkészültek és feltöltöttem az őrségi túra leírásait MS Word formátumban!
 • 2009. szept. 08. A múlt héten egy ötnapos túrán bejártam a Dél-dunántúli Kéktúra Zalalövő és Nádasd közötti őrségi szakaszát. A leírások hamarosan elkészülnek!
 • 2009. aug. 24. Kissé a lovak közé csaptam és elkészítettem a göcseji túra szintmetszeteit Excel és html formátumokban is!
 • 2009. aug. 22. Elkészültek az augusztus elejei túrák leírásai Microsoft Word formátumban!
 • 2009. aug. 05. Egy kétnapos barangolás során bejártam a Dél-dunántúli Kéktúrán a Rádiháza és Zalalövő közötti szakaszt. A túraleírások már készülnek, remélem hamarosan fel is tölthetem őket!
 • 2009. júl. 01. Kicsit összekaptam magam és elkészítettem a Zalakomár - Rádiháza túra leírásainak html verzióját is. Megtalálhatóak bennük a négynapos túra legszebb fényképei is!
 • 2009. jún. 26. Csak elkészültek a Zalakomár - Rádiháza túra útvonalleírásai is! Már Microsoft Word formátumban olvashatóak, de a fényképes html verzióra mág várni kell pár napot!
 • 2009. jún. 23. Elkészültek a Zalakomár és Rádiháza közötti túra szintmetszetei, fel lettek töltve és már láthatóak is a Túraszakaszok metszetei fejezetben!
 • 2009. jún. 16. Két panorámaképpel gazdagodott a választék: a zalakarosi és borsfai panorámával.
 • 2009. jún. 09. Egy négynapos túra során bejártam a Dél-dunántúli Kéktúrán Zalakomár és Rádiháza között a Zalai-dombságot. A túraleírások már készülnek!
 • 2009. ápr. 29. Felkerültek a honlapra a Kaposmérő - Zalakomár túraszakasz szintmetszetei egyelőre Excel formátumban, illetve a Panorámaképek között már megtalálható a Szennai Szabadtéri Néprajzi Múzeumban készített felvétel is.
 • 2009. ápr. 22. Most már html formátumban is olvashatóak a Kaposmérő és Zalakomár közötti túraszakaszok leírásai!
 • 2009. ápr. 13. Elkészültek a Kaposmérő és Zalakomár közötti szakaszok túraleírásai! MS Word formátumban már olvashatóak a túraszakaszok leírásai című fejezetben!
 • 2009. ápr. 06. Az idei első többnapos túrámon bejártam a Dél-dunántúli Kéktúra Kaposmérő és Zalakomár közötti szakaszát! Leírások, képek, útvonalmetszetek hamarosan lesznek!
 • 2008. aug. 18. Végre elkészültek a júniusi zselici túra leírásai, megtekinthetőek a Túraszakaszok leírásai fejezetben!
 • 2008. júl. 19. Felkerültek a zselici túrán készült panorámaképek, valamint még néhány, amik a Nagy-Kevély környékén készültek, szám szerint hat (6) darab. Tudom, hogy lemaradásban vagyok a zselici leírásokkal, fényképekkel és túraszakasz metszetekkel, amint tudom, bepótolom őket!
 • 2008. jún. 22. A múlt héten egy négynapos túra keretében bejártam a Dél-Dunántúli Kéktúra Abaliget, vasútállomás és Kaposmérő közötti szakaszát. Képek, leírások, metszetek hamarosan fel lesznek töltve! (Persze először el kell készítenem őket)
 • 2007. júl. 27. A Mecseki túra összes leírása és képe elérhető már mindenhonnan a Dél-Dunántúli Kéktúra oldalain
 • 2007. júl. 08. Felkerültek a túraleírások html-verziói is kis ízelítővel a még feltöltendő 170 felvételből. A képeket folyamatosan rakom majd fel a héten, valószínüleg a jövő hét végére fogok végezni vele.
 • 2007. júl. 06. Feltöltöttem a szintmetszeteket is, ezek csak a Túraszakasz metszetek táblázatán keresztül érhetőek el egyelőre.
 • 2007. júl. 05. Elkészültek a mecseki szakasz leírásai, ezek egyelőre Word formátumban érhetőek el Túraszakaszok leírásai fejezetben.
 • 2007. jún. 30. Újabb szakaszt teljesítettünk a Dél-Dunántúli Kéktúrán, most a Mecsekben kanyargó kb. 60 kilométert jártuk be. A képek, leírások amint elkészülnek, felteszem őket a honlapra.
 • 2007. máj. 10. A Dél-Dunántúli Kéktúra oldalain már fenn vannak a Szekszárd - Mecseknádasd túra fényképei, leírásai és útvonalmetszetei, amik már a Keresés a térképen funkcióval is elérhetőek. Fel van már töltve a Táblázatok, statisztikák menüpontba a DDK pecsételőpontjainak felsorolása is, ami az igazolófüzetből lett átvéve.
 • 2007. ápr. 17. Elindult a Dél-Dunántúli Kéktúrát bemutató honlaprész is! Hetek óta dolgozunk rajta, de csak akkor akartuk láthatóvá tenni, amikor végeztünk a teljes feltöltéssel. Sajnos ez még több hétbe is beletellhet (nincsen kész még a Fotóalbum se), de a már meglévő részt hozzáférhetővé tettük az OKT-s oldalakról!
 • 2007. márc. 18. Az Országos Kéktúra befejezése után idén tavasszal ismét nagy fába vágtuk a fejszénket: a hosszú hétvégén egy háromnapos túra keretében bejártuk a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra Szekszárd és Mecseknádasd közötti szakaszát. Rengeteget fényképeztünk, a szintmetszetek is készen vannak, most írom a túráról a szokásos ismertetőt, de ezek valószínüleg csak kb. 3 hét múlva lesznek láthatók, mert el kell készítenem még a honlap új oldalait is, azokhoz pedig még hozzá sem kezdtem... Szóval türelem!

A szerzői jogokkal kacsolatban a Creative Commons irányelvei érvényesek. A részletes magyarázathoz kattints az ikonra! A Creative Commons irányelvei Ugrás a Statcounter honlapjára
  Honlapstatisztika